Note bestaat uit de volgende ontwerpers; Alexis Holmqvist, Susanna Wåhlin, Johannes Carlström, Kristoffer Fagerström en Cristiano Pigazzini.

Wij willen graag producten ontwerpen met generieke geometrische vormen en kleuren met karakter die zowel het product- als het interieur versterken.

Een product moet karakter hebben en makkelijk te onthouden zijn.

– note

 

NOTE

Gedurende jaren hebben we onze ontwerpen het volgende meegegeven: ”Zet een kleine grijns in je gedachten.” Misschien is het gewoon dat dat voorzich spreekt voor ontwerpen van Note. Onze context is belangrijk en we zijn ons ervan bewust dat de kleuren, materialen en de ruimte om ons heen ons beïnvloeden. We zijn constant bezig om de positieve ervaringen te uiten. Wij willen producten en projecten met een sterk karakter die makkelijk te onthouden zijn.

Mitab heeft hard gewerkt om nieuwe talenten te kunnen vinden de afgelopen jaren. Daarom wilden we met hun gaan samenwerken. We voelden dat het voor ons een soort van erkenning zou zijn voor ons werk als we zouden toetreden tot Mitab. We werken graag met Mitab.

Voor meer ontwerpers van Mitab klik hier.

producten

Campfire scheidingswand
Mitab Campfire grote ronde bijzettafel-1
Campfire bank