Daniel Svahn noemt zichzelf een multi creatieve ontwerper die graag werkt op verschillende gebieden. Geïnspireerd door het omringende dagelijkse leven.

Mitab was het eerste bedrijf dat in mij geloofde en me meenam. Ze hielpen met de moeilijke en belangrijke eerste stap voor elke jonge ontwerper.

– daniel svahn

 

Daniel svahn noemt zichzelf een multi creatieve ontwerper die ervan houdt om in verschillende gebieden te werken.

Ik heb de neiging om te werken met observaties en interpretaties van dingen. Ik word geïnspireerd door alledaagse dingen, klein of groot, relevant of irrelevant, mooi of lelijk. Ik wil ze transformeren in iets heel anders en nieuw. Ik geniet van het werken met de mentaliteit dat alles kan worden gemaakt in iets nieuws als je maar oplettend genoeg bent en je fantasie erbij houdt.
De 3-dimensionale zijn altijd dicht bij de hand geweest en ik vind het leuk om volumes te maken van verschillende materialen en hun kenmerken.

Ik werk het liefst met andere mensen om eventuele problemen op te lossen en oplossingen te vinden voor verschillende situaties.

Kortom, het gaat over het communiceren van gedachten en gevoelens voor objecten en interieurs, artistiek of commercieel. Ik doe dit door het hebben van de basis en de betekenis van een object om met de functionele en visuele aspecten van het product te spelen.

Voor meer ontwerpers van Mitab klik hier.

producten

Quiet Riot scheidingswand
Row_of_variant_002