In een constante creatieve dialoog streven Johanna Asshoff en Hanna Brogård naar uitdagingen wenden tot mogelijkheden.

Er is een sterk geloof in de toekomst bij Mitab, trots op de producten, de sterkte van een erfgoed en een veroordeling van het lokaal houden van de productie.

– asshoff & brogard

 

asshoff & brogård

Johanna is praktisch opgegroeid in haar ouders keramiek workshop, terwijl Hanna is werd omringd door creatieve mensen in vele verschillende aspecten. We hebben altijd het gevoel dat het vanzelfsprekend is; schetsen, tekeningen maken, bouwen, naaien en verf. Wij zijn een  paar van de beoefenaars.

Beginnend met houtbewerkingschool en een stevige interesse in de productie, kunstnijverheid en fabricage kunnen we duidelijke voordelen zien in het ontwerpproces. Zo zijn we in staat kansen te zien en tijdig fouten voorkomen.

Voor Asshoff en Brogard is elk project uniek. In elk project proberen we de kern te vinden, het creëren van producten en het standpunt van de gebruiker voegt ziel en waarde toe aan het product.

We ontmoetten met Mitab voor het eerst toen zij een show gaven in Milaan. We denken dat Mitab een merk is die zijn grenzen verlegd voor het ontwikkelen van producten. Ze hebben zichzelf bewezen met gedurfde, moderne ontwerpen, jonge ontwerpers en nieuwsgierigheid zonder er een puinhoop van te maken. Ze hebben het simpel gehouden maar ook functioneel.

Voor meer ontwerpers van Mitab klik hier.

producten